Támogatás

2023.12.29. 13:00

Sikeres jótékonysági vadászat Hejcén + fotók

Hejce - Az idei bevétel mintegy 5 millió forint volt, amit a B.-A.-Z. Vármegyei Központi Kórház gyermekosztályának ajánlanak fel.

Pap Gyula

Fotó: Zsólyomi Samu

Immár ötödik alkalommal, december 27-én jótékonysági vadászatot rendeztek a település környékén - mondta el Lévai István, Hejce polgármestere. 

– Hejcén gyülekeztek a vadászok, itt regisztráltak, majd 9 óra körül átmentünk Göncruszkára, ahol kiváló időben vártak minket a fácánok. A jó hangulatú vadászat alkalmával az idén 109 darab fácánt sikerült terítékre hozni. Az ide bevétel mintegy 5 millió forint volt, amit a B.-A.-Z. Vármegyei Központi Kórház gyermek osztályának ajánlunk fel. A vadászat szervezője a Fony és Környéke Földtulajdonosok Vadászati Egyesülete, a lebonyolítás a Hernádmenti Vadász Horgász Egyesület területén zajlott, mind az egyesület, mind a szakszemélyzet önzetlen segítségét ezúton is szeretnénk megköszönni. Úgy gondolom, hogy ez a munka, illetve a vadászok által befizetett összeg mindenkitől önzetlen, hiszen gyermekek gyógyulását segíti elő – fejtette ki a polgármester, aki a több éves sikeres szervezésért az idén Gróf Széchenyi Zsigmond Díjban részesült.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában