boon.hu video

2023.12.22. 21:09

Forró hangulat volt a Szent István téren (fotókkal, videóval)

Az advent utolsó péntekjének estéjét szórakozással tölthették az érdeklődők.

Fotó: Ádám János

Forró latin zenék jó ismerője lépett fel a Szent István téren délután 5 órától a forró tea és a forralt bor mellett, ugyanis a pénteki első előadó a Latin Projekt volt. A kéttagú együttes pörgős latin zenéket játszik gitáron és trombitán. Emellett dzsessz és könnyűzenei slágerek is szerepelnek repertoárjukban.

Szerencsére az időjárás is kegyesebb volt a szórakozni vágyókkal, mert már elmozdult a 0 Celsius-fok körüli hőmérséklet az utóbbi napokban.

Egy újabb fellépő

Egy óra múlva Kocsis Tibor énekes állt a színpadra, hogy a pop és a rock műfajával színesítse a pénteki műsort. A negyvenkét éves művész először a Megasztárba jelentkezett, de ott nem jutott be a tévéshow-ba. A Csillag születikben is kipróbálta magát, ahol ötödik lett. Végül a 2011-es X-Faktorban vált győztessé. Később a Sztárban sztár leszek! című műsorban a második helyig menetelt. Most a miskolciaknak énekelt, ahogyan mindenki ismeri, Kocsis Tibó.

Holnap a Miskolci Nemzeti Színház művészeinek műsorával folytatódik a programsorozat, majd az utolsó gyertyát is meggyújtják.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában