Tudta?

2024.05.09. 16:35

Maratoni futóverseny lesz Szerencs és Ónod között

Dr. Halzl József emlékére május 25-én rendezik meg Szerencs és Ónod között az I. Maratoni Futóversenyt.

Boon.hu

Maratoni fitóversenyt rendez Köröm polgármestere

Fotó: Nagy Balázs

Az I. Maratoni Futóverseny útvonala: Szerencsi vár, Bekecs, Taktaharkány, Tiszalúc, Kesznyéten, Kiscsécs, Girincs, Köröm (a kompon keresztül) a Muhi emlékműig, onnan az Ónodi vásártéren a gáton át a célállomás az Ónodi vár. A táv: 42,5 kilométer.  

A versenyre a jelentkezés határideje május 10-e, péntek, 13 óra. Jelentkezés a következő elektronikus levélcímeken, telefonszámokon: [email protected], [email protected], 06/20/512-0874, 06/20/327-5620.  

Regisztráció a verseny  napján, május  25-én 6:30-tól 7:15-ig a rajt helyszínén.  

A rajt a szerencsi Rákóczi vár udvarából, egységesen 7:30 -kor. Cél az Ónodi vár. Az egyéni futók a helyszínen a jelentkezési lapot, annak nyilatkozat részét is kitöltve és aláírva indulhatnak. Az 5 kilométeres távon szülők a gyerekekkel futhatnak.  

A versenyzők részére a szervezők a futás alatt ásványvizet biztosítanak. A váltó versenyzőit a szervezők folyamatosan busszal felveszik és beszállítják a célba. A váltófutás résztvevői emlékplakettet, kupát és pólót kapnak. Az egyéniben indulók közül az első hat helyezett pénzdíjazásban is részesül.  

A  verseny fő szervezője vitéz Tóth Tibor, Köröm község polgármestere, a Körömi Hagyományőrző Egyesület elnöke ([email protected], 06/20/512-0874). További szervezők: Szerencs város polgármestere, Nyíri Tibor , Bekecs község polgármestere, dr. Bodnár László, Taktaharkány nagyközség polgármestere, dr. Szemán Ákos, Tiszalúc nagyközség polgármestere, Siri Norbert és Ónod község polgármestere, Tarnóczi József. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában