Díj

2023.09.13. 15:37

ME-Bokik: Sikeresnek értékelték az együttműködést

Miskolc - Az a cél, hogy az egyetemi hallgatók piacképes tudást kapjanak.

Boon.hu

Horváth Zita rektor és Kiss László, a Bokik alelnöke

Miskolci Egyetem Kiemelt Támogatója” kitüntetést adományoztak a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamarának a Kitüntetésátadó Ünnepi Szenátusi Ülésen. 2020. november 9-én írta alá a Bokik és a Miskolci Egyetem a megújított együttműködési megállapodást, amelyet az egyetem részéről Horváth Zita, a Miskolci Egyetem rektora látott el kézjegyével. 

"Hosszú idő óta dolgozunk együtt a Miskolci Egyetemmel, mióta a mostani modellváltó struktúra létrejött, próbáljuk még intenzívebben közvetíteni a vállalati igényeket az egyetem felé, hiszen az a cél, hogy az egyetemi hallgatók piacképes tudást kapjanak, amellyel saját boldogulásukat és nyilván a vállalataink versenyképességét is erősítik – fogalmazta meg a kitüntetés kapcsán Bihall Tamás, a Bokik elnöke. - Kiemelt célunk, hogy a Miskolci Egyetem mint tudásközpont a legszorosabban épüljön be a megye gazdaságába és szerintem a kamara erre a legjobb hordozó erő, közvetítő. Jó példák a Miskolci Egyetem és a megyei vállalatok közötti kapcsolatra: a Bosch-os, vagy a Mol Petrolkémiás együttműködés, de teret kell, hogy kapjanak a kkv-k is.Ezt a munkát ismerték el – örömünkre és köszönjük szépen – a támogatói díjjal – tette hozzá.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában