Lövöldözés

2023.09.11. 17:30

A Sajószentpéteren lövöldöző férfi családja azt állítja, rettegésben tartja őket a másik család - videóval!

Sajószentpéter - Egy pletyka miatt romlott meg több éve a Szinen és Szinpetriben élő családok viszonya.

Boon.hu

Ahogy beszámoltunk róla, a nyílt utcán lövöldözött egy férfi Sajószentpéteren péntek délután. Egy rémült szemtanú vette videóra a leszámolást. A felvételen látszik, hogy a balhézók az autók között rohantak a forgalmas úton, így rontott egymásnak két család. Szerszámnyelek is vannak a kezükben, azzal fenyegetik egymást, de a gázriasztó fegyver is jól látható, amiből több lövést is leadtak.

A Tények úgy tudja, egy pletyka miatt romlott meg több éve a Szinen és Szinpetriben élő családok viszonya. Ezért amikor meglátták egymás autóját Sajószentpéteren, fenyegetőzni kezdtek. Az egyik család ekkor állt meg a rendőrségnél, hogy segítséget kérjen. A Tények stábja megtalálta őket, azt mondják életveszélyben voltak, mert amikor kiszálltak, azonnal rájuk támadtak.

Nagyon félnek, ezért a fegyver

A középső fiamnál volt egy gázriasztó, a kisebbik fiamnál is volt egy ütőeszköz. Hát kellett, mert jöttek ránk! Hiába látták a két rendőrt, ugyanúgy jöttek

 – mesélte az egyik család tagja.

Végül három férfit gyanúsítottként hallgattak ki, de még a rendőrségről is élő videót készítettek.

Azt mondják haragosaik rettegésben tartják a települést, ezért fegyverkeztek fel.

Nagyon félünk, mert ugye már az ablakunkat is beütötték. És jöttek is verőemberekkel, hát én nagyon félek

 – tette hozzá.

A rendőrség eljárást indított fegyveresen, illetve felfegyverkezve elkövetett garázdaság, súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja miatt. Azóta viszont mindenkit elengedtek és szabadlábon védekezhetnek, mert senki sem sérült meg. A fegyvereket elkobozták.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában