Dolgoznak

2023.08.08. 11:30

Újra járható a Thököly Imre utcai híd (fotókkal)

Többen inkább a város fele kerülnek, mert még így is gyorsabb a haladás.

Ujlaki Attila

Fotó: Ádám János

Jelzőlámpás irányítás mellett halad a forgalom hétfő óta a megújuló hídon, amelyet vasárnap lezártak egy napra teljesen vízszerelési munkálatok miatt. A reggeli csúcsban az volt portálunk munkatársának a tapasztalata, hogy ez az arra haladóknak több időt vesz igénybe, hiszen egy sávon járható a híd és a csak egy sávon. Többen inkább a város fele kerülnek, mert még így is gyorsabb a haladás.

Korábban megírtuk, hogy a Thököly Imre utcai híd és az ottani közlekedési csomópont fejlesztése még júliusban kezdődött. A hidat felújítják és kiszélesítik, így az alkalmas lesz a négysávos forgalomra, továbbá jelzőlámpákat helyeznek ki, rendbe teszik az ottani patakmedret, a Kiss Ernő utcában pedig autóbuszöblöket alakítanak ki fedett buszmegállókkal és kiszélesített járdákkal. A beruházás célja hogy tehermentesítse a belvárost és gördülékenyebbé tegye a kelet-nyugat irányú autós forgalmat. A hídzár miatt a kivitelező az autósok türelmét és szíves megértését kéri.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában