Hőségriadó

2023.08.25. 14:13

Itt osztanak ivóvizet Miskolcon

A szakemberek azt ajánlják, aki teheti, a nagy melegben hosszabb-rövidebb időre menjen légkondicionált helységbe, és mindenki fogyasszon sok folyadékot.

Boon.hu

Fontos a folyadékpótlás

Fotó: Bujdos Tibor

Harmadfokúra emelte és hétfőig meghosszabbította a hőségriadót az Országos Tisztifőorvos, a hőség miatt Miskolc belvárosában pénteken két helyszínen, a Centrum áruháznál és a Villanyrendőrnél, szombaton és vasárnap pedig az Újgyőri főtérnél is vizet osztanak a Mivíz Kft. munkatársai 10.00 és 16.00 óra között. 

A szakemberek azt ajánlják, aki teheti, a nagy melegben hosszabb-rövidebb időre menjen légkondicionált helyiségbe, és mindenki fogyasszon sok folyadékot. Arra is felhívják a figyelmet, hogy még néhány percre se hagyjon senki gyermekeket, vagy házi kedvenceket a parkoló autóban, ha pedig valaki ilyesmit lát, azonnal hívja a 112-es segélyhívószámot, mivel az autó rendkívül gyorsan átforrósodik, ami akár végzetes következményekkel is járhat. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában