Közös fotó a sztárral

2023.04.10. 18:00

Hat testőr biztosította Arnold Schwarzeneggert

Mindössze négyen fotózkodhattak a világhírű színésszel.

KT

Híres ember lett a Mádon élő és Tiszaújvárosban dolgozó tűzoltó, aki az extrém sportokban jeleskedik

Fotó: Fotó: Prémium Média & Sport Management Zrt.

A közelmúltban Amerikában szerepelt a Mádon élő Juhász Péter, aki ötödik lett a világ legerősebb tűzoltóinak versenyén, az Ohio szövetségi állambeli Columbus városában tartott Arnold Classicon. A túlsó féltekén megvalósult az extrém sportoló álma: a díjkiosztón találkozott Arnold Schwarzenegger osztrák származású világhírű színésszel, testépítővel, üzletemberrel és politikussal, aki hollywoodi akciófilmjeivel vált a földkerekség egyik legismertebb emberével.

Százezer látogatót nyert

Néhány héttel a nagy találkozás után megkérdeztük a hegyaljai erős embertől, hogy híressé vált-e, mire ezt a választ kaptuk:

– Ez talán túlzás, de az tény, hogy a különböző portálokon és közösségi felületeken mintegy százezer látogatóm volt – örvendezett Juhász Péter, majd így folytatta: – Mázsára kaptam a telefonokat, az interjú kéréseket és televíziós szerepléseket, szóval jó boltnak bizonyult nekem ez a bizonyos túra. Egyébként a művész úrral készített fotóimat a csodának és a jó szerencsémnek köszönhettem. Néhányunkat meghívtak egy hotelbe reggelizni, pont oda, ahol történetesen Schwarzenegger is étkezett. A Golden Globe-díjas egykori kaliforniai kormányzóról köztudott, hogy nagyon kedveli a tűzoltókat, szóval randevúnk nem volt teljesen a véletlen műve. Négy versenyzőnek, köztük nekem adatott meg, hogy közös képre állhattam a színésszel, akit hat testőr vett körül. Pár mondatos köszöntésben is részünk volt: a hetvenhatodik évében járó nagyság elmondta, hogy büszke ránk és jövőre visszavár bennünket az Arnold Classicra. Azóta abban a tudatban ringatom magam, hogy 2024-ben ismét eljuthatok a tengerentúlra. 

Juhász Péter
Juhász Péter

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában