Megtörtént a csoda

2023.03.05. 15:30

Mádi vendége volt Schwarzeneggernek!

A mádi erős ember Amerikában találkozott a példaképével.

Kolodzey Tamás

Arnold Schwarzenegger

Forrás: Facebook

A napokban az Egyesült Államokban versenyzett a hegyaljai településen élő, de tűzoltóként Tiszaújvárosban dolgozó Juhász Péter, a huszonkilenc esztendős extrém sportoló.

Álom és valóság

– Az ötödik helyen zártam az Arnold Classic-on, a világ legerősebb tűzoltója elnevezésű versenyen, melynek ötletgazdája az egész Föld talán összes lakója által ismert Arnold Schwarzenegger volt – közölte elektronikus üzenetében a túlsó féltekéről a mádi kolosszus, majd hozzátette: – Nagyon boldog vagyok, hogy valóra vált életem legmerészebb álma: találkozhattam és képet készíthettem azzal az emberrel, aki minden területen a példaképem. Az eseményről annyit, hogy mindent kihoztam magamból, amit csak lehetett. Köszönöm a rengeteg bíztató szót és támogatóim szimpátiáját.

Arnold Schwarzenegger és Juhász Péter a Columbus-i versenyen. Fotó: olvasónktól
Schwarzenegger kíséretében helyt kapott Szedlacskó Ádám is, aki segített összehozni a két sportember fotóját. 

A Szerencshez közeli település polgármestere évek óta szponzorálja a nagyközségben élő erőművészt:

– Peti újra hatalmas teljesítményt nyújtott a Ohio szövetségi államban lévő Columbus-ban, ahová március 1-én repült el – mondta a vonal végén Tatárka József, Mád első embere. – A selejtezőn nyolcvanan vettek részt, a mi fiúnk pedig innen jutott be a tizenkettes fináléba. A hét elején még beteg volt, így kicsit féltettem, de szerencsére összeszedte magát. Leemelem a kalapomat előtte, kevés magyar ember fog idáig eljutni és még kevesebb mádi.

Jó tudni

A hetvenöt éves Arnold Alois Schwarzenegger Golden Globe-díjas osztrák származású amerikai színész, testépítő, üzletember és politikus. Az USA Kalifornia államának 38. kormányzója volt. Fiatalkorában testépítő eredményeivel ért el komoly sikereket, majd hollywoodi akciófilmjeivel vált világhírűvé és tett szert hatalmas népszerűségre. Beceneve: osztrák tölgy.

  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában