Beszélgetés

2023.04.20. 20:40

Fórum a közoktatásról: A nemzet napszámosai

A hazai oktatási rendszer helyzetéről folyt a diskurzus.

ÉM

Holló Gyula a Komlóstetõi Általános Iskola volt igazgatója, a CÖF Klub Miskolc alelnöke, Mokrai Attila a Miskolci SzC Koós Károly Építõipari Szakképzõ Iskola igazgatója, Dr. Ábrám Tibor a Miskolci Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon igazgatója , Cseke Gábor a Miskolci Fazekas utcai Általános Iskola igazgatója és Dr. Lengyel Attila ny. egyetemi docens, a CÖF Klub Miskolc elnöke

Fotó: Bujdos Tibor

A Civil Összefogás Fórum Miskolci Klubja együttműködve az Életfa A Társadalom- és Környezetkultúra Alapítvánnyal, az Életműtárs Művészeti és Civilitikai Egyesülettel, az Éltető Lélek Alapítvánnyal, a Versbarátok Körével Miskolcon a Tudomány és Technika Házában A nemzet napszámosai címmel szervezett a közoktatást áttekintő beszélgetést. 

A kerekasztal résztvevői voltak dr. Ábrám Tibor, a Miskolci Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon igazgatója, Cseke Gábor, a Miskolci Fazekas utcai Általános Iskola igazgatója,  Mokrai Attila, a Miskolci Szakképzési Centrum Koós Károly Építőipari Szakképző Iskola igazgatója, Holló Gyula, a Komlóstetői Általános Iskola volt igazgatója, a CÖF Klub Miskolc alelnöke és dr. Lengyel Attila, nyugalmazott egyetemi docens, a CÖF Klub Miskolc elnöke. Közreműködött dr. Hortai Rita a Versbarátok Köre elnöke és Asztalos Julianna a Versbarátok Köre tagja.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában