Hív a fesztivál!

2023.03.04. 14:39

Mutatjuk, mennyien kíváncsiak a kocsonyafesztiválra - fotókkal!

Még csak koradélután van, de már hatalmas az érdeklődés a kocsonyafesztivál iránt.

Kedves békapár az Erzsébet téren

Fotó: Vajda János

Rengetegen kíváncsiak a Kocsonyafesztivál programjaira, megteltek a fesztivál helyszínei. Sokan kóstolják a kocsonyát és a mindenféle finomságokat. Annak, akik a programokon vesznek részt, vannak akik a régiségvásár portékái között válogatnak, sokan pedig "csak" beszélgetnek, hiszen  - mint a korábbi fesztiválokra is jellemző volt - régen látott ismerősökbe botlanak a fesztiválozók lépten-nyomon. Szerencsére az időjárás is kegyes a miskolciakkal és a város vendégeivel, hiszen hétágra süt a nap.

Bizonyára délután és estefelé még többen lesznek kíváncsiak a programokra. Három helyszínen is koncertek várják majd az érdeklődőket, és az Avasi Kvaterka is finom ételekkel, borokkal, programokkal szórakoztatja majd a látogatóit.

Jó tudni egyébként, hogy a Kocsonyafesztivál programja az esemény hivatalos mobilapplikációján is elérhető,  egy kattintás, és le is tölthetjük.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában