Pénzügyekről az egyetemen

2023.03.23. 13:12

A pénzügyi tudatosságról is eszmét cseréltek a szakmai napon

Fintellingence Pénzügyi Kutúra Nemzetközi tudományos konferenciát tartottak a Miskolci Egyetemen.

Kupecki Nóra, alkotmányjogi jogalkotásért és fogyasztóvédelemért felelõs helyettes államtitkár, Tóth Tibor, makrogazdasági és nemzetközi ügyekért felelõs államtitkár , Horváth Zita rektor és Veresné Somosi Mariann dékán a konferencián

Fotó: Vajda János

A Miskolci Egyetem Pénzügyi és Számviteli Intézete, Fintelligence Pénzügyi Kultúra Nemzetközi Tudományos Konferenciát szervezett csütörtök délelőtt a campuson. A rendezvény egyben a Miskolci Egyetem Pénzügyi és Számviteli Intézetének XX. Szakmai napja, melyet a Pénzügyi és Számviteli Intézet a Magyar Könyvvizsgálói Kamarával, és a Magyar Bankszövetséggel közösen szervez. A délelőtti plenáris előadásokat követően délután szekciókban ( Egyéni és vállalkozói pénzügyi tudatosság, The new era of Finance and Accounting, Könyvvizsgálati) folytatódik a szakmai és tudományos eszmecsere. Az előadók között szerepel, többek között Tóth Tibor, a Pénzügyminisztérium makrogazdasági és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára, dr. Kupecki Nóra, az Igazságügyi Minisztérium alkotmányjogi jogalkotásért és fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkára és Prof. Dr. Kovács Levente, a Magyar Bankszövetség főtitkára.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában