Díjazták

2022.12.11. 19:00

Miniszteri elismerés az intézményvezetőnek

Harminckilenc éve oktatja diákokat a Ferenczi-technikumban.

Szakképzésért Díjat vehetett át a napokban Baranyiné Jászfalvi Marianna, a Miskolci Egyetem Ferenczi Sándor Egészségügyi Technikum intézményvezetője. A 2020-ban alapított díj a szakképzés és felnőttképzés területén végzett eredményes, példamutató tevékenység elismeréséért adományozható.

A Kulturális és Innovációs Minisztériumban a díjakat György László innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkár és Pölöskei Gáborné szakképzésért felelős helyettes államtitkár adta át. A Miskolci Egyetem Ferenczi Sándor Egészségügyi Technikum intézményvezetője harminckilenc évnyi szakképzésben végzett kiemelkedő munkájának elismeréséül kapta a jutalmat. Baranyiné Jászfalvi Marianna 2020 augusztusától vezeti a Ferenczit, előtte tizennégy esztendőn át igazgatóhelyettesként végezte munkáját. Anatómiát, élettant, kórélettant és biokémiát tanít az iskolában. A jelenlegi munkahelye volt az első, és minden jel szerint innen megy nyugdíjba is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában