Szörnyű eset

2022.12.01. 14:04

Megdöbbentő haláleset Miskolcon: még nem tudni, pontosan mi történt a 80 éves bácsival (fotókkal, videóval)

A szomszédoknak gyanús volt, hogy az idős férfi kéménye nem füstöl és nem gyújt villanyt.

HE

Szörnyű eset történt a közelmúltban Miskolcon. Pereces városrész egyik hétvégi házas területén úgy találtak meg egy idős férfit, hogy már több hete halott lehetett, a vele élő kutyája pedig ehetett a holttestéből.

Csütörtökön a helyszínen jártunk. Nehéz volt odatalálni, mert a GPS nem találta a pontos helyszínt, mivel egyes házak házszámmal rendelkeztek, mások csak helyrajzi számmal. Egy középkorú nőtől érdeklődtünk elsőként, ő azt mondta, hogy nem is hallott az esetről. Aztán egy sietős fiatalemberrel találkoztunk az úton.

– Nagyon durva, nagyon megrázó eset! – fogalmazott. – Azt hallottam, hogy amikor rátaláltak a bácsira, akkor már három hete halott volt. Borzasztó! – tette hozzá.

Zárkózott volt

Végre rábukkantunk a kicsi, fehér, romos házikóra, ahol a megrázó eset történt. Az udvaron szeméthalom, egy járókeret és a rendőrségi helyszínelés nyomai, kék lábzsákok. A bejárat mellett gondosan odakészített tűzifa, de egyébként az egész utcában csend honolt. Sem a közvetlen szomszédot, sem a szemben lakókat nem találtuk otthon. A második szomszéd, Parai Tibor azonban épp kertben dolgozgatott, úgyhogy tőle tudtunk meg többet.

Mint mondta, csak látásból ismerte az idős férfit, a nevét sem tudja, mert nagyon zárkózott volt. Ha véletlenül találkoztak a buszhoz menet vagy jövet, csak köszöntek egymásnak, de beszélgetni sosem akart.

– Azt sem tudom, hogy volt-e gyereke vagy rokona, mert családi dolgokról sem beszélt semmit. Idős volt, 80 éves már biztosan elmúlt. Volt egy kutyusa, aminek hiányzott az egyik lába, ezt is most tudtam meg, a szomszédom mondta. Amikor meghallottam, hogy mi történt, nem akartam elhinni. Úgy tudom, a kutyája beleharapott és evett belőle, de az nem igaz, hogy megette, mert már ilyen hírek is terjednek. Az idős férfinak az alsó szomszédja vásárolt be. Volt egy hozzátartozója is, de az nagyon ritkán járt fel hozzá. A bácsi egyébként főzött, ellátta magát – mondta Parai Tibor, amit az esetről tudott.

Valami baj lehet

Az egyik tévécsatorna információi szerint az idős férfi magányosan, a kutyájával élt az egyik elhagyatott házban. A szomszédok már régóta nem látták , ezért még a múlt héten keresni kezdték. Az egyik szomszéd szerint a férfi szinte sosem mozdult ki. Amikor észrevették, hogy nem füstöl a kéménye, nem ég villanya, gondolták, hogy valami baj lehet. Szóltak a férfi nevelt fiának, aki ugyan kiment Perecesre, de nem találta a bácsit. Hajléktalanszállókat és kórházakat is felkerestek, de nem bukkantak az idős férfi nyomára. Ezután hívták a rendőröket, aki végül megtalálták a házban a maradványait.

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában