Ötletelnek

2022.11.01. 18:30

Kitalálhatják, milyen legyen a saját terük

A múlt héten a Dísztér felújítására ötleteltek, most újabb helyszínek következnek.

A múlt héten a A Dísz tér felújításához gyűjtötték a környéken élők ötleteit

Fotó: Ádám János

Tovább folytatódik a közösségi tervezés Miskolcon, a városközpontok kialakítását tűzte ki célul a miskolci önkormányzat azzal a nem titkolt céllal, hogy a helyiek ötleteit alapul véve készítenék el a terveket, hogy ha lesz uniós forrás, akkor tudjanak rá mivel pályázni. 
A múlt héten a Dísztér felújítására ötleteltek (erről részletesen beszámolt portálunk), múlt szombaton Diósgyőrben vártak ötleteket. További három helyszínen hirdettek közösségi tervezést a főépítészi kabinet munkatársai: november 4-ére Martinkertvárosba(Alföldy utca melletti tér – november 4., péntek 16.30, a Polgármesteri Hivatal kihelyezett ügyfélszolgálata, Kisfaludy utca 39-43.), majd Szirmára a Szent András térre november 8-án. Az ötödik helyszín  Észak-Kiliánban lesz november 19-én. 

Ötletládák több helyen

Ez utóbbi rendezvényre így invitálja a helyi civil csoport, a Kilián Észak Közösség (KÉK) a városrészben élőket: "Részt vehetünk, beleszólhatunk, közösen alakíthatjuk a Szinyei utca 10. és Munkás u. 1. szám közötti TÉR jövőjét!
Most igazán olyanná tehetjük, hogy mindenki használhassa, legyen kedve oda kisétálni, leülni gyermekével, párjával, ismerősével, barátjával.
Várjuk mindenki ötletét 2022.11.15-ig! A KÉK (Kilián Észak Közösség) kihelyezi az ötletládákat (Húsbolt, Coop bolt, Spájz), hogy elősre összegyűjtsük ki, mit szeretne!
Szólj a szomszédnak is!"

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában