Választási vereség

2022.09.29. 07:00

Mokrai: sárga lapot kapott a városvezetés

A DK-s dr. Mokrai Mihály szerint a hétvégi választás következtetése, hogy a jelenlegi városvezetés teljesítményét elégtelennek ítélik a miskolciak.

ÉM

Dr. Mokrai Mihály vádjaira egyelőre nem reagált Veres Pál

Fotó: ÉM

„A választóknak mindig igaza van. Magunkba kell nézni, hogy mi az, amit mi rontottunk el” – vonta le a Demokratikus Koalíció által kiválasztott baloldali jelölt kudarcával végződő hétvégi miskolci időközi önkormányzati választás konklúzióját dr. Mokrai Mihály DK-s miskolci képviselő, aki párttársaival, az ugyancsak önkormányzati képviselő Borkuti Lászlóval és a párt miskolci listás parlamenti képviselőjével, Hegedűs Andreával közösen értékelt. 

Borkuti Lászlót, mint elmondta, a választói passzivitás döbbentette meg. 

Hegedűs Andrea szerint jelöltjük szép eredményt ért el, de az kevés volt a győzelemhez. 

Dr. Mokrai Mihály szerint azonban két következtetés vonható le az eredményből: egyrészt az ellenzéki pártok elégtelen teljesítménye nem győzi meg a választókat, másrészt a jelenlegi városvezetés teljesítményét is elégtelennek ítélik a miskolciak, s ennél többet szeretnének. 

Figyelmeztetés 

"Most kaptunk a választóktól egy figyelmeztetést. Nem tudjuk, meg kell-e várnunk a következő sárga lapot, hogy kiállítsanak bennünket. Vagy akár le is cserélhetjük azt a játékost, aki a sárga lapot eredményezte” – fogalmazott dr. Mokrai Mihály. 

A dr. Mokrai Mihály által megszólított miskolci városvezetés első embere, Veres Pál polgármester eddig semmilyen fórumon nem reagált az őt is érintő vádakra. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában