Ünnep

2022.09.03. 18:54

Jó szerencsét Pereces! Bányásznapi megemlékezést tartottak (fotókkal)

A programban a Perecesi Bányász Koncert Fúvószenekar koncertjén a Miskolci Mazsorett Együttes működött közre.

ÉM

Fotó: Ádám János

Bányásznapi megemlékezéseket tartottak szombaton Perecesen. A programsorozat koszorúzással vette kezdetét dr. Gyöngyi Istvánné lelkipásztor igei köszöntőjével a perecesi temetőben a kopjafánál, illetve a Kis Bányász szobornál folytatódott a megemlékezés, ahol Berencsi Miklós a Perecesi Bányász Nyugdíjas Alapszervezet elnöke mondott beszédet. A rendezvény során közreműködött a Perecesi Bányász Koncert Fúvószenekar.

A Bányásznap megnyitóján Varga Andrea Miskolc alpolgármestere és Bazin Levente önkormányzati képviselő köszöntötte a bányászokat. A Perecesi Bányász Koncert Fúvószenekar koncertjén a Miskolci Mazsorett Együttes működött közre. A Bíborszél együttes színpadra lépése után kutyás bemutató következett Lehoczki Lászlóval és a Spider Mentőcsoport kutyás tanítványaival.

A következőkben a Miskolci Nemzeti Színház művészei Varga Andrea és Kriston Milán musical slágereket adtak elő, közreműködött Rákai András zongorán. Napközben a kiegészítő programok során megtekinthették a vendégek a veterán autóbusz, mentő autó, rendőr autó- és motorbemutatót. Valamint a MiŐr autó bemutatója és büfé várta a kedves közönséget. A színes programon a Diósgyőri Jazz Tánc Klub műsorának is tapsolhatott a közönség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában