Negyedik hullám

2021.11.19. 19:00

A szociális szférában dolgozókat ünnepelték

Serfőző László

Fotó: Serfőző László

Tavaly a pandémia miatt kialakult helyzet nem engedte, hogy közösen ünnepeljenek a szociális szférában dolgozók, az idén viszont számos helyen megtartották a tiszteletadást az érintettek felé.

Szerencsen, Szikszón és Tokajban dr. Koncz Zsófia országgyűlési képviselő személyesen köszöntötte az ünnepelteket és adta át azokat az ajándékcsomagokat, amelyeket külön erre az alkalomra készítettek. Köszöntőjében nyomatékosította, hogy a világjárvány különösen nehéz helyzetet teremtett, mindenkitől új látásmódot, cselekvést követelt.

A kihívásokkal teli helyzetet rendkívül jól és lelkiismeretesen kezelték – és kezelik – az e területen dolgozók, munkájuk minden elismerést megérdemel. Most különösen nagy az értéke a szféra munkatársainak, hiszen itt nemcsak egy választott szakmáról, hanem hivatásról, elhivatottságról van szó a szociális munka szerteágazó területén.

(A borítóképen: Dr. Koncz Zsófia szikszói beszéde)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában