Szponzorált tartalom

2021.06.07. 10:56

Ellenőrzik a vegyes hulladékgyűjtő edényzetek azonosító matricáit

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a BMH Nonprofit Kft.

a Hernád Völgye és Térsége Szilárdhulladék-kezelési Önkormányzati Társulás és az Abaúj-Zempléni Szilárdhulladék Gazdálkodási Önkormányzati Társulás tagönkormányzatainak területén 2021. június 1-jével megkezdte a vegyes hulladékgyűjtő edényzetek azonosító matricáinak ellenőrzését.

A matrica a közszolgáltatás jogszerű igénybevételének és a hulladékgyűjtő edényzet, űrmértékének beazonosítására szolgál.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a matrica érvényessége nem jár le és nem kerül minden évben kiküldésre az ingatlanhasználók számára. A matricák 2018. évben kerültek legyártásra – valamint a BMH Nonprofit Kft. 2018. január 1-től látja el a hulladékgazdálkodási közszolgáltatáshoz kapcsolódó feladatokat – ez okból szerepel a „2018”-as évszám a matricákon.

Az érintett települések ingatlanhasználóinak, postai levélben, nyilvántartási adatainknak megfelelő, sorszámozott matricát küldött a közszolgáltató, melyet a vegyes hulladékgyűjtő edényzetre kell felragasztani.

Azon települések melyek a KEHOP projekt kapcsán részt vettek a vegyes hulladékgyűjtő edényzetek osztásában azon települések ingatlanhasználói az edényzet átvételével egy időben kapták kézhez matricájukat. A matrica igazolja, hogy az adott ingatlanhasználó a Közszolgáltató fogyasztói adatbázisában szerepel.

A szállító jármű személyzete minden esetben köteles ellenőrizni a matrica meglétét.

Kérjük, amennyiben a jogosultság ellenére nem vette át új vegyes hulladékgyűjtő edényzetét, vagy nem rendelkezik BMH logóval ellátott azonosító matricával vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Amennyiben az új, matricázott hulladékgyűjtő edényzet korábban átvételre került, a következő szállítási napon a matricás edényt helyezze ki ürítésre.

Érintett települések:

Abaújalpár, Abaújkér, Abaújszántó, Abaújvár, Alsóberecki, Alsógagy, Alsóregmec, Arka, Baktakék, Baskó, Bekecs, Beret, Bodroghalom, Bodrogkeresztúr, Bodrogkisfalud, Bodrogolaszi, Boldogkőújfalu, Boldogkőváralja, Bózsva, Büttös, Csenyéte, Csobád, Csobaj, Detek, Encs, Erdőbénye, Erdőhorváti, Fáj, Fancsal, Felsőberecki, Felsődobsza, Felsőgagy, Felsőregmec, Filkeháza, Fony, Forró, Fulókércs, Füzér, Füzérkajata, Füzérkomlós, Füzérradvány, Gagyapáti, Gagybátor, Gagyvendégi, Garadna, Gibárt, Girincs, Golop, Gönc, Göncruszka, Györgytarló, Halmaj, Háromhuta, Hejce, Hercegkút, Hernádbűd, Hernádcéce, Hernádkércs, Hernádpetri, Hernádszentandrás, Hernádszurdok, Hernádvécse, Hidasnémeti, Hollóháza, Ináncs, Kány, Karcsa, Karos, Kázsmárk, Kéked, Kenézlő, Keresztéte, Kesznyéten, Kiscsécs, Kishuta, Kiskinizs, Komlóska, Korlát, Kovácsvágás, Köröm, Krasznokvajda, Legyesbénye, Léh, Litka, Mád, Makkoshotyka, Megyaszó, Méra, Mezőzombor, Mikóháza, Mogyoróska, Monok, Nagyhuta, Nagykinizs, Novajidrány, Nyíri, Olaszliszka, Pácin, Pálháza, Pamlény, Pányok, Pere, Perecse, Prügy, Pusztafalu, Pusztaradvány, Rásonysápberencs, Rátka, Regéc, Sajóhídvég, Sárazsadány, Sárospatak, Sátoraljaújhely, Sima, Szalaszend, Szászfa, Szegi, Szegilong, Szemere, Szentistvánbaksa, Szerencs, Taktabáj, Taktaharkány, Taktakenéz, Taktaszada, Tállya, Tarcal, Telkibánya, Tiszaladány, Tiszalúc, Tiszatardos, Tokaj, Tolcsva, Tornyosnémeti, Vágáshuta, Vajdácska, Vámosújfalu, Vilmány, Vilyvitány, Viss, Vizsoly, Zalkod, Zsujta

– PR cikk –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában