Végzettség

2021.04.01. 06:17

Szaktudás ellen beoltva az eü-bizottság vezetői

A vénája megvan hozzá, felelte Fodor Zoltán, az egészségügyi bizottság elnöke, amikor megkérdezte tőle a HírTV stábja, hogy milyen kvalitásokra van szüksége az egészségügyi bizottság elnökének. A feladatok kapcsán eszébe sem jutott a járványügyi védekezés. Ehelyett: fát oszt, ruhát gyűjt.

Forrás: Vajda János

Fotó: ÉM archív

Mint ismert: a jobboldali képviselők hetekkel ezelőtt felhívták a figyelmét a miskolci közvéleménynek, hogy szakemberek kellenének a megyeszékhely egészségügyi bizottságának élére. Akkor derült ki, hogy Erdei Sándor Zsolt, azaz Rokker Zsoltti humorista oltás ellenes bejegyzést tett közzé a közösségi média oldalán, és a kínai vakcinák ellen kampányolt.

Erdei nemcsak mint baloldali önkormányzati képviselő, hanem mint az egészségügyi bizottság alelnöke is felelősséggel tartozna a járványügyi védekezésért Miskolcon. Az ügy pedig arra is rávilágított, hogy a miskolci egészségügyi bizottság élén az elnöknek, Fodor Zoltánnak sincs egészségügyi végzettsége. Részletek hamarosan a portálon.

(A borítóképen: Fodor Zoltán (balra))

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában