Creppy brand

2020.07.24. 19:30

Élményközpont a Kisavason

Több hazai és nemzetközi díjat, elismerést is bezsebelt, legutóbb a Miskolc Város Turizmusáért díjat is megkapta Oszlánczi Réka, a Creppy brand megálmodója.

Horváth Imre

Oszlánczi Réka

Fotó: Bujdos Tibor

A 14 éve megnyitott palacsintaházat újabb franchise-­éttermek követnek az országban, az egykori Halásztanya helyén pedig csütörtökön mutatták be a sajtónak a Creppy Centert, amely a cég központja lett. Az oktatásra és kiszállításra is berendezkedett, high-tech konyhával felszerelt rendezvényközpontot büszkén mutatta be a tulajdonos, aki jelenleg a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének is a regionális elnöke.

Az eseményen jelen volt Veres Pál polgármester, aki az átadást jelképező szalag átvágásában is segédkezett. Mint városvezető fogalmazott: szimbolikus jelentőségű a megnyitó, amely jelzi, hogy a turizmus terén a gasztronómiára is tud építeni Miskolc, de a 14 éve fejlődő vállalkozás azt is bizonyítja, hogy a megyeszékhelyen érdemes fejleszteni.

(A borítóképen: Oszlánczi Réka)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában