Konferencia

2020.03.05. 11:00

Fontosabbak a hétköznapok

Mit tehetnek a nők a klímavédelem érdekében? Keresik a választ.

Nagy-Hankó Krisztina

Szerdán a Miskolci Galériában kezdődött el a program, majd a Herman Ottó Múzeumban folytatódott. Csütörtökön előadások és workshopok, pénteken pedig a Miskolci Nemzeti Színházban tett látogatás zárja az eseményt.

Negyedik alkalommal

A Nő A Siker Alapítvány munkatársai negyedik alkalommal szervezik meg a konferenciát, ahol a női jogokról, szerepekről osztják meg egymással a tudásunkat és tapasztalataikat határon inneni és túli szervezetekkel. Az ünnepélyes megnyitón Csöbör Katalin országgyűlési képviselő, a NAS alapítója és Matiscsák Éva, a NAS kuratóriumi elnöke köszöntötte a résztvevőket. „Idén az egészség és környezettudatosság jegyében állítottuk össze a tanácskozás témáit. Hogy mit tehetnek a nők a világért a társadalomban, a családban, a munkahelyen, a gazdaságban. Nőnap közeledtével arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy szeretjük az ajándékokat, de sokkal fontosabbak a hétköznapok. Olyankor is szeretnénk megkapni a figyelmet, a tiszteletet, a megbecsülést. Mi nem azt mondjuk, hogy csak mi nők tudjuk meghozni a jó döntéseket, hanem csak azt, hogy ne hagyjanak ki a döntésekből” – fogalmazott az országgyűlési képviselő.

(A borítóképen: Csöbör Katalin is beszédet mondott | Fotó: Ádám János)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában