Helyi közélet

2019.03.05. 12:54

Nagy bulival ünnepeltek az idei Galambász Bálon

Szikszó - Rengeteg díjat és oklevelet osztottak ki az idei Galambász Bálon, amelynek ezúttal is az Inkubátorház adott otthont.

Szikszó - Rengeteg díjat és oklevelet osztottak ki az idei Galambász Bálon, amelynek ezúttal is az Inkubátorház adott otthont.

Szikszó egyik legjelentősebb múltú rendezvényén ízletes vacsora várta a vendégeket, a hangulatot pedig a színpompás jelmezekbe öltözött latin táncosok alapozták meg. Évek óta hagyomány már ugyanis, hogy az 1962-ben alakult Z26 Postagalamb Sportegyesület egy színvonalas mulatság keretében ünnepli meg az előző év sikereit, méghozzá folyamatos fejlődés mellett egyre nagyobb helyszínen és egyre több résztvevővel. Idén például ezt közel kétszáz vendég tette meg, köztük nemcsak szikszóiak, hanem az ország más pontjáról, sőt a határon túlról is érkeztek a bál és a galambászat iránt érdeklődő vendégek. A mindig februárra időzített bálon pedig nemcsak a kikapcsolódásnak, a vacsorának, a műsornak, és a jó beszélgetéseknek van helye, de elismeréseket, okleveleket, serlegeket is kiosztanak a tagok körében, értékelve az egész évi versenyeket, megmérettetéseket. Az idei bálnak is Füzesséri József polgármester volt a fővédnöke, aki ünnepi beszédében köszöntötte a megjelenteket, és hangsúlyozta, hogy ez a bál összeforrt már Szikszó életével.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában