Helyi közélet

2019.02.20. 13:56

Sztárok szórakoztatnak Miskolcon

Miskolc - Kezdődik pénteken a Becherovka Miskolci Farsang.

Miskolc - Kezdődik pénteken a Becherovka Miskolci Farsang.

A Tátrai Band, a Takáts Tamás Blues Band, Török Ádám, Deák Bill Gyula és Vastag Csaba csak néhány előadó – a szervezők közleménye szerint az ő nevük is garancia rá, hogy jó hangulatban telik majd a pénteken kezdődő, vasárnap záruló farsangi rendezvénysorozat a miskolci belvárosban.

Koncertek, bulik

A fellépők idén az eddigieknél is változatosabb zenei programot kínálnak, hiszen rengeteg ismert együttes és előadó lép majd fel a Beche­rovka Nagyszínpadon, a Szent István téren és az Erzsébet téren.

A három nap alatt olyan zenekarok és előadók koncertje lesz, mint többek között a Tátrai Band, a Paddy and the Rats, a Triász, a Disco Express, Csordás Tibi, Wolf Kati, Vastag Csaba, Péterfy Bori & Love Band, a Török Ádám Fehér Ádám Duó, Kovács Kati, Deák Bill Gyula, a Takáts Tamás Blues Band, László Attila és Gáspár Laci.

Mindeközben a Szent István téri parkolóban minden délután zajlik a Salkaházi Farsang, ahol fellépnek a miskolci nyugdíjas klubok, Karcagi Nagy Zoltán, Delhusa Gjon, Magyar Rózsa és Varga Miklós.

És nemcsak zenei programból áll majd a kínálat, de lesz eszem-iszom is.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában