Helyi közélet

2018.07.12. 14:23

Három éve rendeznek miskolci termelői vásárt

Miskolc - Ez a vásár több, mint egyszerű bevásárlás, itt beszélgetni, szórakozni, enni és inni is lehet.

Miskolc - Ez a vásár több, mint egyszerű bevásárlás, itt beszélgetni, szórakozni, enni és inni is lehet.

„Három éve együtt”. Ezzel a mottóval rendezik meg a Miskolci Termelői Napot július 15-én, vasárnap. A harmadik születésnap alkalmából sajtótájékoztatót és rövid beszélgetést tartottak szerdán a miskolci önkormányzat képviselői.

Novák Irén, a szervező Miskolci Kulturális Központ ügyvezetője a rendezvényen hangsúlyozta: a termelői napot az emberek már az első években megszerették és szívesen látogatták. Ez azonban nem csupán a bevásárlásról szól, hanem arról is, hogy az emberek megismerjék a városban működő civil szervezeteket, a Miskolc környéki településeket és a kulturális élet képviselőit.

Kiss János alpolgármester, a Miskolci Termelői Nap támogatója mindehhez azt tette hozzá: a termelői nap árusainak és látogatóinak száma az évek során egyre nőtt, majd a rendezvény kiegészült gasztronómiai élvezetekkel is. Jelezte: a termelői vásárban további fejlesztési lehetőségek vannak.

Az alpolgármester végül kis ajándékcsomaggal köszönte meg a támogatók együttműködését.

HE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában