Helyi közélet

2018.03.06. 20:04

Választás 2018 - Karácsony Gergely szerint „torz” jelöltekkel kampányolnak

Miskolc - Karácsony Gergely kedden „torz” jelöltekről beszélt, akikkel a nagyobbik kormánypárt félrevezeti a közvéleményt.

Miskolc - Karácsony Gergely kedden „torz” jelöltekről beszélt, akikkel a nagyobbik kormánypárt félrevezeti a közvéleményt.

„Nehéz pozitív kampányról beszélni, amikor a Fidesz becsapja a választópolgárokat, az ellenzéki pártokat pedig pocskondiázza.” – mondta az ellenzéki politikus miskolci sajtótájékoztatóján. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy az is látszik, mely pártok jelöltjei azok, akik elhozzák a valódi változást Magyarországon.

Az MSZP-Párbeszéd szövetség a legerősebb kihívója a Fidesznek, ez abból is látszik, hogy ezt a szövetséget támadják a leginkább – mondta. Varga László, miskolci MSZP-s országgyűlési képviselő, az MSZP-Párbeszéd helyi képviselőjelöltje azt mondta: „Borsod-Abaúj-Zemplén megyében sok ezren támogatják a pártszövetség jelöltjeit, miként a Demokratikus Koalícióval való közös jelölteket is.”

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában