Helyi közélet

2018.03.02. 16:57

Tállyai ízek ínyenceknek

Tállya - Három napon át tart majd az I. Kézműves Gasztro Workshop Fesztivál.

Tállya - Három napon át tart majd az I. Kézműves Gasztro Workshop Fesztivál.

Március 15-17. között rendezik meg Tállyán az I. Kézműves Gasztro Workshop Fesztivált.

Helyi termékek kavalkádja

– Tállyán, mint az a tokaj-hegyaljai településeken megszokott, minden elsősorban a borról szól – mondta az esemény csütörtöki sajtó­tájékoztatóján a szervezők nevében Haraszti Ágnes. – A mostani három napos fesztivál arról szól, hogy a nem borkészítéssel foglalkozó helyi termelők is meg tudják magukat mutatni. Számos sajtkészítő, méztermelő, mézes­kalácsos, gyógynövényes, szappankészítő mutathat meg saját magát és termékeit, a résztvevők pedig kiscsoportos foglalkozások keretében betekintést nyerhetnek a termelők munkájába.

A sajtótájékoztatón elhangzott, a háromnapos fesztivál alapvetően ingyenes, néhány rendezvény regisztrációhoz kötött és lesz olyan rendezvény, ahol fizetni kell a résztvételért. A fesztivál két helyszínen fog zajlani. A fő helyszín a rendezvényközponttá átalakított Maillot-kastély lesz, de emellett az Oroszlános borvendéglő is várja majd a vendégeket. Haraszti Ágnes kiemelte, március 17-én, szombaton egész napos barbecue-élménynap várja majd az érdeklődőket Tállyán.

- BG -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában