Helyi közélet

2018.01.03. 15:17

Taktaharkány fejlődik

Taktaharkány - Számos programhoz nyert támogatást a település.

Taktaharkány - Számos programhoz nyert támogatást a település.

„2017 utolsó napjai több jó hírrel szolgáltak településünknek” – írja a település honlapján dr. Szemán Ákos, Taktaharkány polgármestere. – Az észszerű költségvetési gazdálkodás és a 2017-ben kapott 10 millió forint rendkívüli kormányzati támogatás is hozzásegített minket ahhoz, hogy többek között egy új ételszállító gépkocsit vásároljunk, egy Opel Combót, mely 2017. december 29-én gurult be a községháza parkolójába.

– Szintén jó hír, hogy a szennyvíztelepre vezető út aszfaltozására benyújtott pályázatunk 2017. december 28-án „jóváhagyott” státuszba került, így idén ezt a beruházást is megvalósíthatjuk a már elkezdett idősek otthona építése és sok egyéb más beruházás (templomok, iskola, óvoda, sportház, konyha, más középületek, parkok és parkolók) mellett. Ezeken túl számos program megvalósítására is nyertünk el forrásokat, így nagyon tartalmas és mozgalmas év vár ránk. Ilyen és ezekhez hasonló jó híreket, hitet, boldogságot, egészséget, békességet és jó akaratot kívánok mindenkinek 2018-ra – folytatta a taktaharkányi polgármester.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában