Helyi közélet

2018.01.04. 17:34

A Marica grófnő lett a hónap előadása decemberben

Miskolc - Színházbarát olvasóink szavazatai alapján a Miskolci Nemzeti Színház műsoron lévő produkciói közül a Marica grófnő lett a hónap előadása 2017 decemberében.

Miskolc - Színházbarát olvasóink szavazatai alapján a Miskolci Nemzeti Színház műsoron lévő produkciói közül a Marica grófnő lett a hónap előadása 2017 decemberében.

Mint ismert, a Miskolci Nemzeti Színház és a Borsod Online szervezi a szavazást, most már elmondhatjuk: több évad óta. Minden hónapban azé a cím, amelyik előadás a legtöbb voksot kapja a www.boon.hu oldalról elérhető szavazófelületen.

A Marica grófnő ilyen értékeléseket kapott: „Szuper produkció, kiváló szereposztásban!” (Kenyheczi Hajnalka). „Nagyon tetszett az előadás! Már háromszor láttam, de még negyedszer is megnézném!” (Bedécsová Ildikó).

A Marica grófnő című kétrészes operettet a miskolci színházban Szabó Máté rendezte. A címszerepben Eperjesi Erikát és Balog Tímeát láthatja a közönség. Tasziló gróf szerepében pedig Szőcs Artur, Sarádi Zsolt, illetve Kátai István lép a színpadra.

Itt jegyezzük meg, hogy 2018-ban is folytatódik a hónapról hónapra tartó szavazás – arra biztatjuk olvasóinkat, tartsanak velünk.

A szavazók között a Borsod Online a színház egy előadására szóló 5 darab páros belépőt sorsol ki. A decemberi szavazás nyertesei: Pongó Erika, Varga Zoltán, Kis Adrienn, Bodnár Jánosné és Tóth Zsolt – a belépőkről levélben értesíti őket szerkesztőségünk.

ÉM


[related-post post_id="3624914"]

[related-post post_id="3261490"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában