Helyi közélet

2017.12.15. 17:07

Karácsonyi cirkuszvarázs nagy kedvencekkel Miskolcon

Miskolc - Ezúttal is elvarázsolja a közönséget a Hungária Nagycirkusz.

Miskolc - Ezúttal is elvarázsolja a közönséget a Hungária Nagycirkusz.

Vasárnapig Miskolcon vendégeskedik a Hungária Nagycirkusz, a Karácsonyi varázslat című előadással kápráztatják el a nézőket.

A Karácsonyi varázslat kezdetén a Mikulás köszönti a nézőket, majd neki kedveskednek a fellépők egy közös bemutatóval.

Jön Salvatore, aki úgy egyensúlyoz a hengerekből és lapokból álló létrán, ahogy más állni sem tudna, de ő buzogányt és karikát is dobál a levegőbe, miközben azt a labdát sem ejti el, ami egy, a szájában tartott pálcán pörög. Lady Angelina póniszámmal képviseli a fiatal generációt, Európában egyedülálló kötélszámmal lepi meg a nézőket Henrik Dominik és Jamina Riana.

Átlépünk a mesék világába, amikor a Jégvarázs elevenedik meg, aztán a nagyon hajlékony, és kitűnő egyensúly­érzékkel megáldott Liliana Angelina leng a több méter magasban lévő karikán. A cirkusz igazgatója, Ádám Henrik tevékkel és dromedárokkal lép a manézsba, majd vörös óriáskengurut ugrat, hogy mindjárt utána benépesüljön a porond, hiszen a cirkusz közel öttucatnyi állatának negyede fut fegyelmezetten körbe.

Az olasz Andrea Vargas a magasban egy összesodort fátyolt teker magára, és hol lefelé pörög, hol kitart egy nehéz pózt, máskor mosolyogva mászik fölfelé, a finálé előtt pedig hüllők, teknősök, és krokodilok mutatják be produkcióikat.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában