Helyi közélet

2017.02.22. 15:46

Hetedszer is ünnepeltek a tarcali táncosok

Tarcal - Valentin-nap alkalmából báloztak a tarcali táncosok.

Tarcal - Valentin-nap alkalmából báloztak a tarcali táncosok.

Idén immáron hetedik alkalommal hívták és várták vendégeiket a TT Dance tánc­csoport vezetői a Valentin-napi bálba. A jótékony célokat is szolgáló táncesten a civil közösség tánccsoportjai is bemutatkoztak.

Remek produkciók

Az idén újjáalakult kis néptáncosok remek produkciót mutattak be. Az apróságok többek között népi gyerekjátékokat, párválasztót is bemutattak. A két korcsoportban táncoló modern táncosok két-két új produkcióval mutatkoztak be.

Az est egyik fénypontja volt a táncosok és iskolatársaik (8. osztályosok) által bemutatott keringő. A szülők és vendégek hálás tapssal jutalmazták a produkciókat. Az ízletes vacsorát követően hajnalig ropták a táncot kicsik és nagyok. Némi pihenő csak a számtalan – közel száz – tombola sorsolásakor volt. A fődíj idén is két görögországi – Makrygialos – nyaralás 7 éjszakára szóló szállásköltsége volt. Remek hangulat, jó zene, szuper zenész, ügyes táncosok, kiváló tanárok volt a záloga a virradatig tartó bulinak.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában