Helyi közélet

2016.12.25. 13:16

Az Év Embere: Pilz Olivér is a listán

Miskolc - Elindult az RTL Híradó Év Embere szavazása, a jelöltekre december 31-ig lehet szavazni.

Miskolc - Elindult az RTL Híradó Év Embere szavazása, a jelöltekre december 31-ig lehet szavazni.

Az RTL Magyarország Hírigazgatósága immár ötödik alkalommal hirdeti meg az Év Embere díjat. A tíz jelölt között olyan emberek szerepelnek, akik a szerkesztőség szerint 2016-ban emberségükkel, kitartásukkal vagy akár teljesítményükkel példát mutattak. A listára felkerültek civil szervezetek, közösségek és egy zenekar is.

A listán szerepel Pilz Olivér is, aki a miskolci Herman Ottó Gimnázium matematika–fizika–biológia szakos tanáraként tette közzé a tantestület nyílt levelét, amelyben a döntéshozók és az egész társadalom figyelmét szerették volna felhívni az oktatás súlyos problémáira. A levél kapcsán szerveződött a Tanítanék Mozgalom.

Az Év Embere szavazás december 31-ig tart. A nézők a rtl.hu/rtlklub/azevembere/szavazas oldalon keresztül adhatják le voksaikat. A jelölteket pedig bővebben a rtl.hu/rtlklub/azevembere oldalon ismerhetik meg. A listán szereplőket a szavazás lezárásáig külön-külön is bemutatják az RTL Klub Híradójában.

ÉM


Pilz Olivér: "Mintha valaki csavarhúzóval akarna megjavítani egy 50 éves tsz-traktort"

Miskolc - Pilz Olivér szerint az oktatásirányítók senkire sem hallgatnak, még saját egyeztető fórumaira sem. Interjú: Pilz Olivérrel, a Herman Ottó Gimnázium közalkalmazotti tanácsának elnökével.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában