Helyi közélet

2016.06.01. 14:11

Borsodi Fonó, támogatással

Miskolc - A magas színvonalú zenei események kiemelt mecénása a társaság.

Miskolc - A magas színvonalú zenei események kiemelt mecénása a társaság.

A Szerencsejáték Zrt. 1 millió forinttal támogatja a pénteken kezdődő XX. Borsodi Fonó Nemzetközi Folklórfesztivált. Az erről szóló megállapodást kedden írta alá a Diósgyőri várban dr. Zsiga Marcell, a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. ügyvezetője és Tallósné Novák Irén, a fesztivált rendező Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Dr. Zsiga Marcell kiemelte, hogy az elmúlt két évtized során a Borsodi Fonó olyan fesztivállá nőtte ki magát, amely magas szakmai színvonalat képvisel és az ország minden részéből és a határainkon túlról is érkezik rá a műfajt kedvelő közönség. Elmondta, a Szerencsejáték Zrt. hazai mecénása a zenei seregszemléknek és ebbe a sorba a kiemelten támogatott rendezvények közé tartozik a Borsodi Fonó. Tallósné Novák Irén arról beszélt, hogy a fesztivál két évtizedes jubileumát méltón akarják megünnepelni, ehhez nagy segítség a Szerencsejáték Zrt. támogatása. A fesztivál idén három napon át tart, és magas színvonalú zenei csemegéket tartogat a közönség számára.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában