Helyi közélet

2016.02.17. 11:35

MVK: Zavartalan a közlekedés Miskolcon

Miskolc - "<em>A sztrájk egyáltalán nem zavarta meg Miskolc életét. Nyugalom van a városban, a közlekedés zavartalan, megfelelő a járatsűrűség</em>" - olvasható az MVK vezérigazgatójának szerda délelőtti közleményében.

Miskolc - "A sztrájk egyáltalán nem zavarta meg Miskolc életét. Nyugalom van a városban, a közlekedés zavartalan, megfelelő a járatsűrűség" - olvasható az MVK vezérigazgatójának szerda délelőtti közleményében.

Ennek valószínűleg az az oka, hogy nagyon kevesen, a dolgozóknak mindössze 17%-a csatlakozott a munkabeszüntetéshez. A város lakói semmit nem éreznek a sztrájkból.

A közlekedési vállalat a sztrájktörvény betartásával gondoskodik arról, hogy a lehető legtöbb járatot indítsa.

A szerződéses - úgynevezett munkásjáratok - mindegyike közlekedik, a dolgozók el tudtak jutni az ipari centrumokba.

A vállalat a törvényesség betartására maximálisan ügyel, és a szakszervezetekkel folyamatosan tartja a kapcsolatot.

- Singlár Zsolt, az Miskolc Városi Közlekedési Zrt. vezérigazgatója -


Miskolc - Sztrájkolnak szerdán üzemkezdettől határozatlan ideig a Miskolci Városi Közlekedési (MVK) Zrt. dolgozói – jelentette be a társaság három reprezentatív szakszervezete és az általuk létrehozott sztrájkbizottság kedden.

Miskolc - A város külső részein élőket érintheti hátrányosan a munkabeszüntetés, feltéve, ha lesz.

Miskolc – Az MVK Zrt. három szakszervezete szerdától határozatlan ideig sztrájkot hirdetett. A miskolci közlekedési társaság előzetes tájékoztatása a 2016. február 17-től érvényes 66%-os menetrendi kínálatra vonatkozóan.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában