Elkészült az MVK-menetrend, így közlekedhetünk a sztrájk idején

Akt.:
A sztrájk idején is lesz közlekedés, csak ritkábban járnak a buszok és villamosok Miskolcon
A sztrájk idején is lesz közlekedés, csak ritkábban járnak a buszok és villamosok Miskolcon - © Fotó: mvkzrt.hu
Miskolc – Az MVK Zrt. három szakszervezete szerdától határozatlan ideig sztrájkot hirdetett. A miskolci közlekedési társaság előzetes tájékoztatása a 2016. február 17-től érvényes 66%-os menetrendi kínálatra vonatkozóan.

Az MVK Zrt. közleménye:

Az MVK Zrt., jogszabályi kötelezettségének eleget téve, ezúton közzéteszi a munkabeszüntetés idején érvényes menetrendtervezetet, amelyet itt lehet letölteni >>>

mvk2

A menetrendi tervezet vonalszámonként az első járat indulásától az utolsó járatig járatonként, óránkénti bontásban tartalmazza az új indulási időpontokat.

Amennyiben a munkabeszüntetés a hétvégére is kiterjed, úgy az MVK Zrt. tájékoztatási kötelezettségének eleget téve, 48 órával korábban meghirdeti a szombati és vasárnapi kínálatot.

A munkabeszüntetés az ME, a 44-es, az Auchan1, az Auchan2 és a Tesco Avas járatok menetrendjét nem érinti.

A miskolci utasok érdekében társaságunk arra törekszik, hogy az elégséges szolgáltatásként (66%) feltüntetett járatszámtól több járatot indítson, amelyről további kiegészítést teszünk közzé a lakosság folyamatos tájékoztatása érdekében.

Aktuális menetrendi információkról diszpécserközpontunkon keresztül az alábbi, éjjel-nappal hívható telefonszámokon érdeklődhetnek 2016. február 17-étől:

  • +36706455098
  • +36706459469
  • +36706474091
  • +36706499054

Megértésüket köszönjük!

– Miskolc Városi Közlekedési Zrt. –
hirdetés


hirdet�s