Helyi közélet

2016.01.29. 10:46

Lebukott az illatszer-tolvaj Edelényben

Edelény, Mezőkövesd, Miskolc, Ózd, Szendrőlád – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. január 28-án történt rendőrségi eseményeiből.

Edelény, Mezőkövesd, Miskolc, Ózd, Szendrőlád – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. január 28-án történt rendőrségi eseményeiből.

A megyében 2016. január 28-án az edelényi rendőrök egy személyt vettek szabálysértési őrizetbe. Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást az Edelényi Rendőrkapitányság L. Attila 51 éves szendrőládi lakossal szemben. Az eljárás alá vont személyt 11 óra 30 perc körüli időben az egyik edelényi áruházban különböző illatszerek eltulajdonítása közben érték tetten az üzlet eladói. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyt gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

A fenti eseten túlmenően a miskolci-, az ózdi- és a mezőkövesdi egyenruhások egy-egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további hét esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában