Helyi közélet

2015.11.18. 13:30

Kútba dobták a nyilvános-telefont Sályon

Bükkábrány, Sály - Vádemelést javasol a rendőrség azzal a három férfival szemben, akik Sály településen egy nyilvános telefonfülke-készülékét lopták el.

Bükkábrány, Sály - Vádemelést javasol a rendőrség azzal a három férfival szemben, akik Sály településen egy nyilvános telefonfülke-készülékét lopták el.A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bükkábrányi Rendőrőrse lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást M. Gy. 18 éves, G. Gy. 20 éves, és R. D. 22 éves helyi lakosokkal szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2015. július 22-én 15 órát megelőzően Sályon egy nyilvános fülkéből eltulajdonították a telefonkészüléket. Az érmetartót a tolvajok feltörték, majd a készüléket egy közeli kútba dobták.

A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a nyomozók azonosították, majd 2015. szeptember 17-én gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket.

A Bükkábrányi Rendőrőrs a terheltekkel szemben folytatott nyomozást 2015. október 28-án lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségre.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában