Helyi közélet
2015.11.06. 15:59
A nap receptje: Rántott karfiol sajtmártással
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Hamar elkészül, laktató és még finom is.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Hamar elkészül, laktató és még finom is.
Recept - Rántott karfiol sajtmártással
Hozzávalók:
Elkészítés:
A karfiolt megmosom, rózsáira szedtem és sós vízben 10–15 percig főzöm. Amikor kihűl, megsózom, lisztbe, majd tojásba és végül morzsába forgatom és forró olajban szép aranybarnára sütöm.
A tejbe lisztet teszek és állandó keverés mellett a tűzön besűrítem. A tűzről leveszem, hozzákeverem a tojások sárgáját, a margarint és végül a reszelt sajtot.
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre