Helyi közélet

2015.10.21. 15:24

Talált kisfiú Miskolcon: Családi veszekedésre hivatkoznak a szülők

Miskolc - Az édesanya és élettársa is tagadja, hogy „elhagyta” volna a talált gyereket.

Miskolc - Az édesanya és élettársa is tagadja, hogy „elhagyta” volna a talált gyereket.Megtalálták és a Miskolci Rendőrkapitányságra elő is állították annak a két és fél éves kisfiúnak – V. Gerzsonnak – az édesanyját, akit hétfőn délután találtak meg az utcán, Miskolcon.

Lakosság bejelentés nyomán előbb lakásán keresték a rendőrök az anyát, majd telefonon beszéltek ugyan vele, de a hívás megszakadt. Végülis nyomára akadtak és ki is hallgatták a nőt.

Janasóczki Attila, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője kérdésünkre elmondta, hogy a nő a kihallgatáson tagadta, hogy az utcán hagyta volna a gyereket. Mint mondta, nagyon összeveszett élettársával és dühében elment otthonról és Gerzsonkát is otthagyta. Fura módon az élettárs ennek ellenkezőjét állítja, hogy az anya a gyerekkel együtt távozott. A rendőrség az elkövetkező időben az állítások igazságtartalmát fogja vizsgálni.

A gondtalan szülő, szülők ellen kiskorú veszélyeztetése miatt indulhat büntetőeljárást. A gyermek egészséges, jelenleg a GYEK-ben gondozzák. A helyzet tisztázódásáig ideiglenes állami gondozásba adják.

ÉM-SZB


Miskolc - Mint megtudtuk, lakossági bejelentés alapján megtalálták annak a gyermeknek az édesanyját, akit hétfőn délután a miskolci Stadion utcában találtak. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában