Helyi közélet

2015.10.29. 12:40

Próbáltam

<em>Eljött az idő, és hallgatva a barátom unszolására, húsleves, bogrács, kutya és őszi idő mentes, ellenben tényleg és valóban komoly témákról próbálok véleményt formálni</em>. <strong>Pásztor Attila jegyzete</strong>.

Eljött az idő, és hallgatva a barátom unszolására, húsleves, bogrács, kutya és őszi idő mentes, ellenben tényleg és valóban komoly témákról próbálok véleményt formálni. Pásztor Attila jegyzete.Én azt gondolom erről a helyi szinten sok mindenki életét mélyen befolyásoló jelenséggel kapcsolatban, hogy csak közösen, együttes és kitartó munkával tudjuk megoldani. „A felvetéssel egyetértünk, de úgy gondoljuk, hogy a javaslat semmiképpen se, és különben is á, dehogy.”

Én azt gondolom erről az Európát is sokkoló, a fejekben és lelkekben kérdő- és felkiáltójeleket okozó problémáról, hogy csak közösen, együttes és kitartó munkával tudjuk megoldani. „A probléma valós és valóban meg kellene oldani. Azonban, és pedig, mert különben, de, és az aztán, az ne sérüljön!”

Én azt gondolom erről az egész világot érintő, globális dologról, hogy csak közösen, együttes és kitartó munkával tudjuk megoldani. „Ez tény, valóban, de nyilván tisztában vagyunk azzal, hogy ráadásul, épp ellenkezőleg.”

Én azt gondolom erről az egész galaxist érintő bibiről, hogy csak közösen, együttes és kitartó munkával tudjuk megoldani. „Az igyekezetet megértjük, sőt támogatnánk is, de ez legyen ET, a Predator, Jabba és Han Solo dolga.”

Én azt gondolom, megpróbáltam, de inkább visszatérek a főzéshez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában