Helyi közélet

2015.10.24. 11:33

Már nevelőszülőknél van az utcán hagyott Gerzsonka

Miskolc - Jó egy hónap alatt dől el a Miskolcon, az utcán hagyott kisfiú sorsa.

Miskolc - Jó egy hónap alatt dől el a Miskolcon, az utcán hagyott kisfiú sorsa.Csütörtök este óta nevelőszülőknél van az a két és féléves kisfiú – Váradi Gerzson – akit még múlt hétfőn délután találtak meg Miskolcon, a Stadion utcán egyedül, felügyelet nélkül. Azóta a kicsit a megyei kórház Gyermekegészségügyi Központjában gondoztak. Az egészségügyi szakemberek szerint jó egészségi állapotban van Gerzsonka, de nagyon látszik rajta a szellemi gondoskodás hiánya.

Közben előkerült az édesanya, aki ellen kiskorú veszélyeztetése miatt eljárás indult, így a gyermeket most nem kaphatja vissza. Gerzsonkát így ideiglenes állami gondozásba vették. A jog szerint 35 nap van, hogy eldőljön, nevelőszülőknél marad, vagy visszaadják.

ÉM-SZB


Előzmények:

Miskolc - A talált fiú kórházban van. Gerzsonka édesanyja tagadja, hogy elhagyta volna. Ideiglenesen állami gondozásba veszik. tovább »

Miskolc - Azonosították, elfogták, majd a miskolci rendőrkapitányságra előállították annak a két és féléves kisfiúnak az édesanyját, akit hétfőn találtak Miskolcon, a Stadion utcában - mondta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán. tovább »

Miskolc - A rendőrségi felhívás eredményeként sikerült azonosítani a 2015. október 19-én elhagyott miskolci kisfiú édesanyját. tovább »

Miskolc - Az édesanya és élettársa is tagadja, hogy „elhagyta” volna a talált gyereket. tovább »

Miskolc - Mint megtudtuk, lakossági bejelentés alapján megtalálták annak a gyermeknek az édesanyját, akit hétfőn délután a miskolci Stadion utcában találtak. tovább »

Miskolc - Egy 3-4 év körüli kisfiút találtak Miskolcon a Stadion utcában hétfőn. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában