Helyi közélet

2015.10.08. 17:30

Jó helyre, a vívókhoz került a pénzadomány

Miskolc - A Diósgyőri Vívó Egyesületet támogatja a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft.

Miskolc - A Diósgyőri Vívó Egyesületet támogatja a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft.Bensőséges hangulatú ünnepséget rendeztek szerdán kora este a miskolci Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola tornatermében. Ott jelentette be dr. Zsiga Marcell, a fővárosi székhelyű cég ügyvezető igazgatója, hogy a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. másfél millió forint adományban részesítette a Diósgyőri Vívó Egyesületet.

– Örömmel álltunk a klub mellé – jelentette ki rövid beszédében dr. Zsiga Marcell, akit körülálltak a versenyzők és vezetőik. – A DVE fiataljai a tanulás mellett űzik a vívást, amely tradicionális sikersportágunk, ráadásul nagyon szép műfaj. Cégünk komoly társadalmi szerepvállalása során a sportra is áldoz: a hozzánk befutó kérések közül pedig támogatandónak ítéltük meg a diósgyőri vívókat, akik az elmúlt időszakban is számottevő eredményeket produkáltak.

A klub nevében Kissné Kalina Mária, a Diósgyőri VE elnöke köszönte meg a működésre, felszerelésvásárlásra és versenyeztetésre fordítható összeget.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában