Helyi közélet

2015.10.31. 08:38

Csúcsforgalom az utakon, a temetőkben

Borsod-Abaúj-Zemplén - Fokozott figyelmet igényel a sofőröktől, hogy elkerüljék ezen a hétvégén a baleseteket.

Borsod-Abaúj-Zemplén - Fokozott figyelmet igényel a sofőröktől, hogy elkerüljék ezen a hétvégén a baleseteket.

Sokan ülnek autóba szombaton és vasárnap, hogy felkeressék szeretteik sírját, így egy átlagos hétvégi forgalomhoz képest jóval több közlekedővel találkozhatunk az utakon. A balesetek elkerülése érdekében ezúton is kérünk mindenkit, hogy legyenek türelmesek és vezessenek a szokottnál is figyelmesebben, óvatosabban! Vagy kerüljék el a vezetéssel járó stresszt, válasszák a tömegközlekedési eszközöket.

Az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. és az MVK Zrt. járatai a szombaton és vasárnap megszokott menetrend szerint közlekednek. Nem változik a vonatok közlekedési rendje sem, az intercity vonatok viszont több kocsival járnak a kegyeleti ünnepen.

A temetők körüli közlekedést sok helyen rendőrök és polgárőrök segítik majd. Figyeljünk magunkra és segítsük egymást!

ÉM


Miskolc - A halottak napi megemlékezés ideje alatt a Régió Park Miskolc Kft. az alábbi parkolási rendet alkalmazza. tovább »

Borsod-Abaúj-Zemplén - Általános tapasztalat, hogy mindenszentek idején emelkedik a tűzesetek száma. tovább »

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is kiemelt figyelmet fordít a „Halottak Napjához” kapcsolódó megemlékezési időszakra. tovább »

Miskolc - A miskolci önkormányzati temetők nyitva tartásáról, a parkolás és behajtás rendjéről, az imaliturgiák időpontjairól Mindenszentek és Halottak Napján. Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala és a Miskolc Holding Zrt. közleménye. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában