Helyi közélet

2015.09.29. 08:53

MSZP: Közmunkaprogram helyett valódi munkahelyeket Borsodba

Miskolc - „Az ország legszegényebb kistérsége Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található. Nyilvánvaló, hogy a megyének komoly segítségre van szüksége, a közmunkaprogram helyett valódi, piaci fizetéseket nyújtó munkahelyek létrehozására” – minderről Korózs Lajos, az MSZP ország­gyűlési képviselője beszélt hétfőn Miskolcon.

Miskolc - „Az ország legszegényebb kistérsége Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található. Nyilvánvaló, hogy a megyének komoly segítségre van szüksége, a közmunkaprogram helyett valódi, piaci fizetéseket nyújtó munkahelyek létrehozására” – minderről Korózs Lajos, az MSZP ország­gyűlési képviselője beszélt hétfőn Miskolcon. Hangsúlyozta: az MSZP éppen azért hirdette meg a fizetésemelési programját, azért ragaszkodik a 100 ezer forintos nettó minimálbér bevezetéséhez, mert ma a kormány nem tesz mást, csak „futószalagon gyártja a szegényeket”. Dr. Varga László, Miskolc országgyűlési képviselője szerint Miskolcnak tennie kell az elvándorlás megállításáért is, például azzal, hogy támogatja és végrehajtja az MSZP Családbarát Miskolcért programját.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában