Helyi közélet

2015.09.09. 10:58

Mit ettek a sörfesztivál sztárjai?

Miskolc - Drót Bisztró: négy napon keresztül sztárokat etettek Miskolcon.

Miskolc - Drót Bisztró: négy napon keresztül sztárokat etettek Miskolcon.

Szezámmagos puly­kacsíkok, gyömbéres joghurtban pácolt, sült csirkecomb, klasszikus füstölt sonkás falatkák – csak néhány azok közül a különlegességek közül, amelyeket a Miskolci Sörfesztivál VIP-sátrában szolgáltak fel a hétvégén.

Az ételeket a Drót Bisztró séfje készítette, a fesztivál négy napján pedig több mint kétszázan kóstolhatták meg ezeket a finom falatokat is. A La Bouche, Demjén Ferenc, Bebe, az Edda, a Hooligans és még jó pár fellépő ízlését kellett eltalálniuk az étterem szakácsainak. Mindezt Barkóczi Eszter, a Drót Bisztró igazgatója mondta lapunknak.

„Ha az éttermünkbe tér be egy vendég, akkor azt rendel az étlapról, amit csak szeretne, de egy ilyen fesztiválon egészen más a helyzet, hiszen nekünk kell kitalálni, eltalálni a VIP-vendégek ízlését” – mesélte az igazgató. Úgy tűnik, ez sikerült is, hiszen Demjén Ferenc, Bebe meg is dicsérte a felszolgált ételeket.

Az ízlés mellett arra is kellett figyelnie a séfnek, hogy a vegetáriánus vendégek is találjanak maguknak kedvükre valót. Így padlizsán-, cukkini- és vöröslencsekrém is került az asztalra, ami pirítóssal igazi csemege volt a vendégeknek – sorolta Barkóczi Eszter.

Nem jó, ha tele a has

Azt is elárulta, egy ilyen fogadás megszervezésénél fontos szempont, hogy nehéz ételeket ne szolgáljanak fel, hiszen koncert előtt nem tesz jót az énekesnek, ha tele a hasa. Éppen ezért könnyű falatokkal, falatkákkal melegíthettek. Fellépés után azonban nagy kedvenc volt a lapon sült sertéstarja.

ÉM-NSZR



Miskolc - Hétvégén is sokan választották programként a Miskolci Sörfesztivált. tovább »

Miskolc - A népkerti sörfesztivál vendégei a kitűnő hangulatot és a jó szervezést dicsérték. tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában