Miskolci Sörfesztivál – Zene, sör, Népkert: “bejön”

Akt.:
Miskolci Sörfesztivál – Zene, sör, Népkert: “bejön”
Miskolc – A népkerti sörfesztivál vendégei a kitűnő hangulatot és a jó szervezést dicsérték.

A miskolci Kréher Imréné a régi kollégákkal jár a népkerti sörfesztiválra. Nagyon szeretik ezt a szeptemberi rendezvényt.

– A sok zenekar és a jó idő is vonzó – magyarázta. – Ilyenkor jókat beszélgetünk, nagyon jó minden. Csütörtökön jó volt az Edda és a Magna Cum Laude, most Tóth Gabit várjuk, utána pedig Charlie-­koncertre megyünk. Bérletet vettünk, hiszen mindennap itt vagyunk. Minden tetszik!

Angyal Benjamin, az egyik kolléga elárulta, hogy a zene vonzotta ki a gesztenyefák alá, no meg a régi kollégák társasága.

– Demjén Rózsit szeretjük, ő is Miskolcon született – mondta. – Nem kell 20 évesnek lenni ahhoz, hogy szeressük a zenét, ám én mulatni is szeretek. A régi kollégákkal összejövünk, most éppen egy bükkszentkereszti főzést szervezünk.

sorfesztival_pentek_10

Jó a buli

Kovácsné Kulcsár Zsuzsa családjával, férjével és két gyermekével dúdolgatott Tóth Gabi koncertjén, amikor megzavartuk: „Nagyon jó a hangulat, tavaly is jó volt!” – jelentette ki. „Engem a zene érdekel, apukát a sör. A kicsik? Lufi, kukorica, szóval ők is élvezik. Baráti társasággal vagyunk, és majd megyünk tovább nézelődni.”

Édesapjával állt a csillámtetkóknál Kovács Áron, aki a héten lett elsős. „Minden tetszik, a zene is és minden más” – árulta el.

Jenei Attila arról beszélt, hogy nem drága a bérlet, és szerinte azért jó koncerteket kap, ráadásul a belvárosban.

– A Népkertben mindig jó a buli, és az sem elhanyagolható, hogy kitűnő a szervezés – nyilatkozta barátai gyűrűjében a fiatalember.

Szombaton is délután 5 órakor kezdődnek a programok, és Riska Retro fesztiválra mehetnek ki a sörfesztiválra az érdeklődők. Fellép többek mellett az Ámokfutók, Mr. President, a Kozmix, Zoltán Erika, Kefir, vagy éppen a Paddy and The Rats. Vasárnap (kezdés 17 óra) Szandin, Rúzsa Magdin, de a Hooligansen is tombolhatunk majd.

ÉM-JLI