Helyi közélet

2015.09.16. 08:27

Interjú: Purebeat

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a magyar élvonalból Purebeat volt, aki többek között mesélt nyári élményeiről és megjelenő zenéiről is a miskolci hallgatóknak.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a magyar élvonalból Purebeat volt, aki többek között mesélt nyári élményeiről és megjelenő zenéiről is a miskolci hallgatóknak.

Szabi: Milyen nyarad volt?

Purebeat: Bátran kijelenthetem, hogy karrierem legerősebb nyári szezonját tudhatom magam mögött, hisz két és fél hónap alatt majd ötven fellépésen vagyok túl, ugyanakkor ez évben is már annyi buliban játszottam, mint 2014-ben összesen, így nincs okom panaszra. Két budapesti partit azért kiemelnék a szezonból, amikor világsztárokkal zenélhettem egy line up-ban, ilyen volt Will Sparks és Tujamo, akikkel megtisztelő volt egy este pultba állni és játszani a több ezres közönségnek. Úgy gondolom pályafutásom nagyon fontos pontja volt mindkét fellépés.

Szabi: Zenei téren újdonság?

Purebeat: Az idei első (klip) amit Dj Free-vel hoztunk ki az a "All I Wanna Be" c. nóta volt, ez tavasszal látott napvilágot, aztán májusban érkezett a "Feder - Goodbye feat. Lyse" és egy - Purebeat Summer Edit - amely sajnos nem lett hivatalos hisz lecsúsztam róla, vagyis előtte néhány héttel jelent meg a hivatalos EP, az viszont mindenképp büszkeséggel tölt el, hogy több százezres nézettségével rávertünk az eredeti remixekre és sok kolléga, illetve több rádió az én átiratomat pörgeti. Látni kell azt is, a piac nagyon elindult az erősebb "minimal" ütemek irányába, ami számomra mindenképpen pozitív, hiszen én itt tudok igazán kiteljesedni, ez áll hozzám a legközelebb. David Garry-vel készített "Back Home" c. dalunk úgyszintén egy nagyon minimal korong amit előszeretettel játszanak a lemezlovasok. A legfrissebb saját pedig az "AraBeat" ami egy hónappal ezelőtt jött ki, azóta pedig már százezres nézettséget produkált a zene. Vannak már készen új dalok, melyek ősszel és télen látnak napvilágot, ahol Dj Free-vel ismét lesz közös munka, de az AraBeat-re is elkészítettük Goldhand Imivel egy deep house verziót, amely remixet a rádiók is megkapnak hamarosan, továbbá Droplex-el is várható egy közös minimal track. Egyébként a szettjeim 70%-a már saját zenékből tevődik össze, ami a melbourne és a minimal között mozog valahol, de ha tetszik akkor egy kis future house is jöhet..:)

Szabi: Tervek?

Purebeat: Tervek kimondottan a zene, zene és zene, valamint a fellépések amiből ősszel sem lesz hiány. Elkészült a saját management irodánk, így azon keresztül dolgozunk és remekül, működnek a bookingok, szóval tökéletesen haladok azon az úton amin haladni kell.

Szabi: Köszönöm a beszélgetést, további sikereket neked!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában