Helyi közélet

2015.08.11. 10:18

Kedden zárva az ózdi strand

Ózd - Hétfőn derült ki, hogy elromlott a vegyszeradagoló az ózdi strandon, amit sürgősen pótolni kell a biztonságos, zavartalan működés érdekében – tájékoztatott Veres Zoltán, a működtető Ózdi Sport – és Élmény Központ ügyvezetője.

Ózd - Hétfőn derült ki, hogy elromlott a vegyszeradagoló az ózdi strandon, amit sürgősen pótolni kell a biztonságos, zavartalan működés érdekében – tájékoztatott Veres Zoltán, a működtető Ózdi Sport – és Élmény Központ ügyvezetője. – Éppen ezért úgy döntöttek, hogy a keddi napon zárva tart a létesítmény, a társaság munkatársai már dolgoznak a hiba elhárításán. A tervek szerint szerdán már a szokásos nyitva tartás szerint üzemel majd az ózdi strand.

ÉM-ME


Kapcsolódó cikkek:

Ózd - A kánikulai hőségben a kellemetlen döntést az emberek érdekében kellett meghozni Ózdon. tovább »

Ózd - "Vasárnap délután 14 órakor parancsolták ki a vendégeket a medencéből, a nap legmelegebb óráiban strand nélkül maradtak a vendégek. A medence fala ugyanis beszakadt!" - írja Olvasónk. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában