Küldjön hírt – Bezárták az ózdi városi strandot!

Akt.:
Az ózdi strand
Az ózdi strand - © Fotó: termalfurdo.hu
Ózd – “Vasárnap délután 14 órakor parancsolták ki a vendégeket a medencéből, a nap legmelegebb óráiban strand nélkül maradtak a vendégek. A medence fala ugyanis beszakadt!” – írja Olvasónk.

Mi történik itt kérem, hogy lehet az, hogy a strand szezon kezdetén úgy nyitják meg a fürdőt, hogy egy héttel a szezon indulása után ilyen csúfosan bezárja kapuit. A gyerekpancsoló alja télen felfagyott, azt még ki sem javították, pedig pár négyzetméterről beszélünk, most pedig itt az újabb ütés, immár övön alul.

A pénztárban visszaadták a belépőjegy árát, de ez a délutáni kánikulában sovány vigasz a strandolók számára, és hidegzuhany a délután strandra érkező vendégeknek.

Nekünk is az volt, 2,5 éves iker fiaimnak elég nehéz volt megmagyarázni miért nem lehet pancsizni, főleg úgy, hogy ez már a második kísérlet volt a mai napon.

Kazincbarcikán kezdtük a strand túrát, de legnagyobb megdöbbenésünkre ott is zárt kapuk fogadtak, belátva derékig érő fű, elhagyatott minden, egy teremtett lélek sem, de még egy tájékoztató felirat sem került kihelyezésre. Se’baj, keresünk másik pancsolót, megyünk Ózdra! – mondom a gyerkőcöknek, de látszik rajtuk, hogy nem értik, miért van zárva, miért nem megyünk be a nagy pancsolóba amikor apa megígérte.

És akkor tessék – lássék ott vagyunk megint a kapuban 30 kilométerrel odébb és dejavu érzésem van.

Irány haza, felfújható gyerek medence, négy vödör meleg víz! Mi kell több a gyerek boldogságához?

Talán egy működő strand, hogy ne kelljen 50 kilométert autózni, ha meleg az idő…

– T. Tamás –


Olvasói levél: Selyemréti strandolás

Miskolc – “Miskolci lakos vagyok, aki rendszeres olvasójuk. Egy szombati napomat szeretném megosztani önökkel, ami nem csak bennem, de másokban is felháborodást váltott és váltana ki.” tovább »