Helyi közélet

2015.08.05. 08:48

A Diósgyőri stadion előjátéka elindult

Miskolc - Jóváhagyta az MVSC labdarúgó szakosztályának sportágfejlesztési tervét a Magyar Labdarúgó Szövetség, így a következő lépés az, hogy a klub vezetőinek össze kell gyűjteniük, fel kell tölteniük a több mint 100 millió forintos TAO-s kvótát.

Miskolc - Jóváhagyta az MVSC labdarúgó szakosztályának sportágfejlesztési tervét a Magyar Labdarúgó Szövetség, így a következő lépés az, hogy a klub vezetőinek össze kell gyűjteniük, fel kell tölteniük a több mint 100 millió forintos TAO-s kvótát. Ha ez megvan, akkor ki kell választani, majd szerződést kell kötni a majdani kivitelezővel, annak érdekében, hogy elkezdődhessen a Csokonai úti játéktér felújítása, a pálya eltolása a fedett lelátó felé. Mindez annak érdekében történik, hogy a korábbi tervek valóra válhassanak, és jövő márciusban a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata ideköltözhessen, annak érdekében, hogy itt fogadhassa bajnoki ellenfeleit azon időszak alatt, amíg a jelenlegi Diósgyőri stadiont el nem bontják, és újat nem építenek helyette. A tervek szerint 2017 tavaszára készülne el ez utóbbi létesítmény.

ÉM



Kapcsolódó cikkek:

Miskolc - Az új stadion kivitelezésének időtartama tizennégy hónap. tovább »

Hosszú út vezetett az első komolyan vehető látványtervig, vagyis mostanáig. Összeszedtük az elmúlt tizenöt év termését Diósgyőri Stadionokból. tovább »

Miskolc - 1000 és 4200 forint között lehet jegyet váltani a DVTK őszi NB I-es labdarúgó bajnokijaira. tovább »

Miskolc - Amennyiben minden a terv szerint alakul, akkor az egyetemi pályán lesznek a megyei I-es focimeccsek. tovább »

Miskolc - 2017 nyarára lehet kész a stadion, ha minden úgy megy, ahogy manapság látszik. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában